fbpx

Fotograf de nuntă în Fălticeni

  1.Cine sunt?

  Salut! Numele meu este Costică Chișleag și sunt fotograf de nuntă în Fălticeni. 

  Costică Chisleag Photography își propune să surprindă în imagini emoționante povestea voastră de iubire, bucuria întâlnirii cu familia și prietenii, dar mai ales cine sunteți voi cu adevărat în visul numit realitate…

  Un vis de care să ne bucurăm și astăzi, și mâine, dar mai ales în ziua în care “ne-or troieni cu drag aduceri aminte”.

  2.Cum am ajuns sa fac fotografie de nunta?

     În 2015 am urmat cursurile unui workshop despre cum să devii fotograf profesionist de nuntă, organizat de Ovidiu Lesan. Pe lânga standardul profesional de excepție, am intâlnit în persoana lui, un exemplu a ceea ce înseamnă sa fii Om înainte de orice altceva.

     În 2017 am început o colaborare cu Ionut de la Studio Art Image. Îi mulțumesc pe această cale pentru încredere, pentru prețioasele îndrumări practice (oferite cu atâta generozitate și modestie), dar mai ales pentru prietenia sinceră pe care mi-a arătat-o.

   Din 2020 fac fotografie si videografie de evenimente pe cont propriu, ceea ce imi ofera libertate de exprimare si satisfactii profesionale deosebite.

  3.Direcția, sensul, valoarea...

  Familia este foarte importantă pentru fiecare dintre noi. Ea ne dă echilibru, forța și dorința de perfecționare. Totul începe însă cu un simplu “Da“ spus în fața ofițerului de stare civilă. Atunci începe sa fie consemnată istoria familiei voastre: în registre, în fotografii, dar mai ales în sufletul fiecărui participant.

  Știu ce înseamnă să fii îndrăgostit și teribil de emoționat în acea zi importantă din viața ta. Știu ce înseamnă să nu știi detalii legate de nuntă, la care nu te-ai gândit niciodată până atunci. Știu ce înseamnă sa nu știi cum să pozezi la celebra “ședință foto”. Știu, pentru că nici eu nu am știut în ziua nunții mele.

  Aș fi tare bucuros însă să te ajut să treci peste acele amănunte, astfel încât să te poți bucura de întemeierea propriei familii, de compania parinților, bunicilor, prietenilor. Adică de lucrurile care contează atunci. Fotografiile, poate că nu au foarte mare importanță în acea zi, în acel an. 

  În timp însă, valoarea lor crește. Pentru că dacă sunt făcute din dragoste pentru fotografie și din considerație și respect pentru miri, ele ne pot purta în timpuri demult apuse. Pentru a retrăi emoțiile zilei, pentru a ne reaminti persoanele dragi care au fost lîngă noi, și, de ce nu, pentru a visa puțin.
  Dar cel mai important aspect, după părerea mea, este că fotografiile vor constitui un reper pentru cei care vor veni după noi. Ele vor marca un punct important în istoria familiei. Ele ne dau SENSUL, DIRECȚIA. VALOAREA. Ce înțelegem noi că e important să transmitem mai departe.
  Eu sunt doar un simplu martor, care a avut privilegiul să asiste și datoria să povestească, prin imagini, o pagină din ceea ce se numește: VIAȚĂ.


  Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/costica1/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107